Gode tips til Vinduespudsning


PUDS VINDUER SOM EN PROFESSIONEL.


Ville du ønske at dine vinduer bliver lige så pæne, som hvis en garvet vinduespudser har været forbi? Hvad er hemmeligheden – Hvad gør de, som jeg ikke kan – hvad mon de har af ”tryllepulver”, de putter i deres vand?


Hvem er jeg?

Jeg er selvstændig vinduespudser med mere end 7 år`s erfaring. Jeg vil gerne komme med nogle gode råd og vejledning til, hvordan du får flotte og rene vinduer. Har også lavet en video, hvor jeg viser hvor let det er at pudse vinduer.


1. Hvilket udstyr har jeg brug for?

Vi ved alle, at kvalitets værktøj er det optimale, og det gælder selvfølgelig også, når man skal pudse vinduer. Så hvis du pudser vinduer med en skraber til en 10`er, som egentligt er beregnet til bruseren, så kan jeg røbe, at det bliver en omm`er.

Jeg som profeissionel kan heller ikke benytte sådan noget udstyr. Så mit første råd til dig er at købe noget professionelt udstyr. Og nej det er ikke så dyrt, som det lyder.


Det du skal bruge er:

1 stk. skraber kr. 80,-.
1 stk. vinduesvasker kr. 80,-.
1 stk. mikrofiberklud kr. 15,-.
1 stk. glasklud kr. 25,-.
5 stk. extra gummi til skraber kr. 50,-.
1 L. vinduessæbe kr. 25,-.


Så det vil koste ca. 300 kr, men så har du til gengæld noget prof udstyr.

Du kan købe det på nettet eller finde en butik, der sælger det. Jeg vil anbefale, at du finder en fysisk butik, idet du kan få en rigtig god vejledning og snak, hvis du har yderligere spørgsmål.


2. Hvilke vand er bedst at bruge?

Jeg vil sige, at helt almindeligt vand fra vandhanen er super fint, og det bruger jeg selv.
Har du regnvand kan det helt sikkert også bruges, og hvorfor ikke genbruge, hvor man kan.
Er dine ruder meget beskidte og fedtede fx efter en storm, vil jeg anbefale at komme lidt salmiakspiritus i vandet.


3. Se min video, hvor jeg viser dig hvor nemt det er at pudse vinduer.


Hvis du er interesseret i at høre mere, eller hvis du gerne vil have pudset dine vinduer af en professionel, så tag kontakt til mig her.


Kontakt


TB SERVICE OG VINDUESPOLERING V/ Thomas Bundgaard

www.tbserviceogvinduespolering.com

Mariagervej 14, 9500 Hobro

+45 2624 5198